Castellano

Tipus d'obres
 
REHABILITACIÓ
Restituir la funcionalitat o la capacitat d'ús d'una edificació o d'una part, són tasques on REHACSA s'ha especialitzat. Aquest tipus d'obres exigeixen el coneixement de tècniques i habilitats constructives especialitzades, en alguns casos poc comunes, però que fan imprescindible l'actuació d'un equip humà altament preparat per a la seva consecució.

 


AMPLIACIÓ D’EDIFICACIONS
La realització d'ampliacions d'edificis en servei, constitueix un repte organitzatiu per tal que els usuaris no pateixin les interferències que es generen durant l'execució de les obres. En aquest tipus d’obres, a més d’un bon projecte, cal equips experimentats.

 

RESTAURACIÓ DE PATRIMONI
La reparació d'edificacions classificades o amb interès com a Patrimoni Històric Artístic requereix la intervenció tant amb tècniques constructives tradicionals com amb noves tecnologies, on cal una especial sensibilitat a l'hora de tractar, conservar i protegir els diferents elements que les componen. A això s'hi ha d'afegir la dificultat de reproduir sistemes constructius i materials, en alguns casos, desapareguts o en desús. Per aquestes raons, és indubtable la necessitat d'avalar l'experiència i els coneixements necessaris per obtenir l'objectiu desitjat.


PATOLOGIA CONSTRUCTIVA
La naturalesa de les deficiències estructurals i funcionals dels elements d'una edificació requereix un intens coneixement dels sistemes constructius i de les tècniques per a la seva reparació. L'especialització en l'ús de productes i solucions amb l'última i més avançada tecnologia, requereix l'esforç constant de millora del nostre equip de professionals.

OBRA NOVA

L'àmplia experiència de REHACSA, la consolidació d'un equip tècnic i humà molt professionalitzat, el nostre esforç constant i la recerca de la satisfacció dels nostres clients ha concretat la diversificació de la nostra activitat en la realització de nombroses obres de nova planta.


INTERIORISME

El condicionament decoratiu dels espais interiors és una de les nostres activitats de les que ens sentim més orgullosos per la capacitat de conjugar la saviesa constructiva amb l'esperit de l'arquitectura.

@ REHACSA 2015   |   C/Osona, 1   |   08820 El Prat de Llobregat
Tel.: 936 401 865   |   Fax: 936 302 958   |  obres@rehacsa.es